INTEGRITETSPOLICY

Denna sida ändrades senast 2022-01-03.


DEL 1 - VAD GÖR VI MED DIN INFORMATION?

När du köper något från butiken som en del av köp- och säljprocessen samlar vi in ​​de personuppgifter du lämnar, såsom ditt namn, adress och e-postadress. När du surfar i vår butik får vi även automatiskt din dators IP-adress (Internet Protocol), vilket gör att vi kan få information om din webbläsare och operativsystem. E-postmarknadsföring (vid behov): Med ditt samtycke kan vi skicka e-postmeddelanden till dig om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.


AVSNITT 2 - SAMTYCKE

Hur ger jag mitt samtycke?

När du ger oss personlig information för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, göra en beställning, ordna en leverans eller returnera ett köp, förbinder vi oss att samla in och använda den informationen endast för det specifika ändamålet. Om vi ​​begär dina personuppgifter för ett sekundärt syfte, såsom marknadsföring, kommer vi antingen direkt att be om ditt uttryckliga samtycke eller ge dig möjlighet att välja bort det.

Hur kan jag återkalla mitt samtycke?

Om du ändrar dig efter registreringen kan du när som helst återkalla ditt samtycke till insamling, användning eller utlämnande av din information genom att kontakta oss på

 

3 AVSNITT - TILLHANDAHÅLLANDE AV INFORMATION

Vi kan komma att avslöja dina personuppgifter om det krävs enligt lag eller om du bryter mot våra användarvillkor.

AVSNITT 4 - SHOPIFY

Vår butik drivs av Shopify Inc. De förser oss med en e-handelsplattform som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig.

Din information lagras genom Shopifys datalager, databaser och den allmänna Shopify-applikationen. De lagrar din information på en säker server bakom en brandvägg.

Betalning: Om du väljer att använda en direktbetalningsportal för att slutföra ditt köp, lagrar Shopify din kreditkortsinformation. De är krypterade enligt PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Din köptransaktionsdata lagras endast så länge som det är nödvändigt för att slutföra köptransaktionen. När köptransaktionen har slutförts kommer din köptransaktionsdata att raderas.

Alla direktbetalningsgateways följer PCI-DSS-standarderna, som hanteras av PCI Security Standards Council, ett konsortium av varumärken som Visa, Mastercard, American Express och Discover.

PCI-DSS-krav hjälper till att säkerställa att vår butik och dess tjänsteleverantörer behandlar kreditkortsinformation på ett säkert sätt. Du kan också hitta mer information i Shopifys användarvillkor (https://www.shopify.com/legal/terms) eller sekretesspolicy (https://www.shopify.com/legal/privacy).

OSA 5 - KLARNA

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalningsmetoder kan vi komma att lämna över dina personuppgifter till Klarna i form av kontaktuppgifter och beställningsinformation under betalningsprocessen, så att Klarna kan bedöma din behörighet för deras betalningsmetoder och skräddarsy dessa betalningsmetoder för att passa du. De personuppgifter du lämnar behandlas i enlighet med Klarnas egna dataskyddspolicyer".

Billpay/Klarna betalningsmetoder: För att kunna erbjuda dig Klarna betalningsalternativ och för att bedöma din behörighet för deras betalningsalternativ och för att skräddarsy betalningsalternativen så att de passar dig, kan vi komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna och Billpay i kassan. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med tillämplig dataskyddslagstiftning och enligt beskrivning i Klarnas dataskyddspolicy och Billpays dataskyddsmeddelande.

AVSNITT 6 - TREDJE PARTSTJÄNSTER

I allmänhet samlar, använder och avslöjar de tredjepartstjänsteleverantörer som vi använder din information endast i den utsträckning det är nödvändigt för att tillhandahålla de tjänster de tillhandahåller oss.

Vissa tredje parter, såsom betalningsgateways och andra betalningsbehandlare, har dock sina egna integritetspolicyer angående den information vi måste tillhandahålla dem för transaktioner relaterade till köp. Vi uppmuntrar dig att läsa dessa tjänsteleverantörers sekretesspolicyer för att förstå hur de behandlar dina personuppgifter.

Kom särskilt ihåg att vissa tjänsteleverantörer kan ha sina registrerade kontor eller affärslokaler i en annan jurisdiktion än du eller oss. Därför, om du slutför en transaktion med hjälp av tjänster från en tredje parts tjänsteleverantör, kan din information omfattas av lagarna i den eller de jurisdiktioner där tjänsteleverantören eller dess anläggningar finns.

Till exempel, om du befinner dig i Kanada och din betalningstransaktion behandlas genom en betalningsgateway i USA, kan din personliga information som används för att slutföra betalningstransaktionen avslöjas enligt amerikansk lag, såsom Patriot Act.

När du lämnar vår butikswebbplats eller omdirigeras till en tredjepartswebbplats eller applikation omfattas du inte längre av denna integritetspolicy eller våra användarvillkor för vår webbplats.

Länkar

När du klickar på länkar i vår butik kan de omdirigera dig bort från vår webbplats. Vi är inte ansvariga för andra webbplatsers sekretesspraxis och rekommenderar att du läser deras sekretesspolicy.

Google Analytics: Vår butik använder Google Analytics för att spåra vem som besöker vår webbplats och vilka sidor som visas.

AVSNITT 7 - SÄKERHET

För att skydda din personliga information, vi
För att skydda din personliga information vidtar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer branschstandardpraxis för att säkerställa att information inte går förlorad, missbrukas, används, avslöjas, ändras eller förstörs på ett olämpligt sätt.

När du ger oss din kreditkortsinformation krypteras informationen med SSL-teknik (Secure Socket Layer) och lagras med AES-256-kryptering. Även om ingen metod för överföring över Internet eller elektronisk lagring är 100 % säker, uppfyller vi alla PCI-DSS-krav och andra allmänt accepterade industristandarder.

AVSNITT 8 - COOKIES

Här är en lista över de cookies vi använder. Vi har listat dem här så att du kan välja om du vill inaktivera cookies eller inte. _session_id, unik identifierare, sessional, Tillåter Shopify att lagra information om din session (avsändare, målsida, etc.). _shopify_visit, ingen data sparas, 30 minuter från det senaste besöket sparas, använder vår webbplatstjänstleverantörs interna statistikspårningsprogram för att spåra antalet besök _shopify_uniq, ingen data sparas, upphör vid midnatt (i förhållande till besökaren) nästa dag , räknar hur många gånger en enskild kund besöker butiken. Kort, en unik token, lagras i 2 veckor, lagrar information om innehållet i varukorgen. _secure_session_id, unikt id, sessionsspecifik storefront_digest, unikt id, odefinierat Om butiken har ett lösenord används detta för att avgöra om den aktuella besökaren har åtkomst. En PREF som stannar väldigt kort tid, satt av Google och håller koll på vem som besöker butiken och varifrån.

AVSNITT 9 - ÅLDERSGRÄNS FÖR SAMTYCKE

Genom att använda denna webbplats intygar du att du är minst myndig i din stat eller provins där du bor, eller att du är myndig i din stat eller provins där du bor och har gett oss tillåtelse för dina minderåriga anhöriga att använda denna webbplats.


AVSNITT 10 - ÄNDRINGAR AV DETTA SEKRETESS MEDDELANDE

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst, så läs den regelbundet. Ändringar och förtydliganden träder i kraft direkt efter att de publicerats på hemsidan. Om vi ​​gör betydande ändringar i denna policy kommer vi att meddela ändringarna här så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om några, vi använder och/eller avslöjar den. Om vårt företag köps eller slås samman med ett annat företag kan din information komma att överföras till de nya ägarna så att vi kan fortsätta sälja produkter till dig.

AVSNITT 11 - ÄNDRINGAR AV DENNA SEKRETESSPOLICY.

Villkor för textmarknadsföring:
Vi använder en SMS-plattform enligt följande villkor. Genom att registrera dig för textmeddelandemarknadsföring och meddelanden samtycker du till att följa dessa villkor. Genom att ange ditt telefonnummer i kassan och påbörja ett köp, registrera dig via vårt registreringsformulär eller använda ett nyckelord, samtycker du till att vi skickar dig textmeddelanden (för din beställning, inklusive påminnelser om annullerade beställningar) och sms-marknadsföringserbjudanden. Du samtycker till att samtycke inte är ett köpvillkor. Ditt telefonnummer, namn och köpinformation kommer att delas från vår SMS-plattform "SMSBump Inc." med vilket är ett EU-företag baserat i Sofia, Bulgarien, EU. Denna information används för att skicka riktade marknadsföringsmeddelanden och meddelanden till dig. När du skickar textmeddelanden vidarebefordras ditt telefonnummer till SMS-operatören för att säkerställa leveransen av meddelandena.
Om du inte längre vill ta emot marknadsföringstextmeddelanden och aviseringar, svara STOP på varje mobilmeddelande vi skickar eller använd länken för att avsluta prenumerationen i varje meddelande. Du förstår och samtycker till att alternativa sätt att avbryta beställningen, såsom att använda andra ord eller förfrågningar, inte anses vara ett lämpligt sätt att avbryta beställningen. Avgifter kan tas ut för meddelanden och information. Om du har några frågor, sms:a "HJÄLP" till numret du fick meddelandena. Du kan också kontakta oss för mer information. Om du vill avbryta beställningen, följ proceduren ovan.


FRÅGOR OCH KONTAKTINFORMATION

Om du vill se de personuppgifter vi har om dig, korrigera, ändra eller radera dem, lämna in ett klagomål eller helt enkelt få mer information, vänligen kontakta dataskyddsombudet