Tack för att du kontaktar! Har du en fråga om ditt paket? Läs alla vanliga frågor först eftersom de innehåller de vanligaste frågorna. Du hittar förmodligen ditt svar här!

1. var är mitt paket?

Den genomsnittliga leveranstiden för våra paket är 7-14 arbetsdagar, vi behandlar beställningar inom 48 timmar, varefter du får en spårningskod via e-post, från vilken du kan följa ditt pakets utveckling exakt! Vi ber dig att vänta hela leveranstiden innan du kontaktar kundtjänst, tack.

2. Var kan jag hitta min track & trace-kod?

När din beställning har skickats får du automatiskt en Track & Trace-kod. Det tar cirka 3-5 dagar att få en Track & Trace-försändelse. Kolla även din skräppostmapp, ibland hamnar våra mejl där. Observera att spårning kan ta några arbetsdagar innan den aktiveras.

3. Hur kan jag spåra min beställning?

Du kan spåra din beställning med hjälp av Track & Trace-numret du fick via e-post. Ange spårningsnumret på vår Track & Trace-sida för att spåra leveransstatus. Du kan göra detta på följande sida: spåra och spåra.

4. Jag är inte nöjd med mitt paket.

Kontakta oss och skicka oss en förklaring och en bild/video på problemet så hjälper vi dig så snart som möjligt.

Har du fortfarande inte hittat det du letar efter? Kontakta vår kundtjänst genom att klicka här. På grund av det stora antalet mejl som skickas till vår kundtjänst kan det ta upp till 24 timmar innan du får svar.

FRAKT OCH SPÅRNING

När kommer min beställning att skickas?
Att hantera och skicka beställningar tar vanligtvis 1-2 arbetsdagar. Du kommer att få ett e-postmeddelande med spårningsinformation när din beställning har skickats.

Kontrollera din inkorg efter ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse som innehåller en länk för att spåra din beställning. Du kan också kontrollera status för din beställning via denna länk.

Vad händer om mitt paket avvisas?
Returkostnader kommer att debiteras för nekade eller ej levererade paket, vilka varierar beroende på vilket leveranssätt som användes i den ursprungliga beställningen.

Returkostnader kommer att debiteras för nekade eller ej levererade paket, vilka varierar beroende på vilket leveranssätt som användes i den ursprungliga beställningen.

Om du väljer att inte skicka om din beställning kan vi återbetala dig priset för produkterna, men returen kommer att vara minus de ursprungliga fraktkostnaderna och transportörens obeställbara avgift.

Min spårningsinformation säger att den har skickats men jag har den inte?
Om du har några problem med att ta emot din beställning, vänligen kontakta oss så snart som möjligt på KONTAKTINFORMATION med ditt ordernummer och en kort beskrivning av vad det är så att vår Lost Package Investigator kan hjälpa dig!

Vad händer om jag fick en skadad eller fel produkt?
Om du tror att du har fått en felaktig vara eller att vi skickat fel vara, vänligen kontakta vårt kundnöjdhetsteam omedelbart på KONTAKTA OSS med ditt ordernummer och bilder på varan du fått.


RETURER OCH BYTEN

Vad är din returpolicy?
Vi accepterar returer som returneras med den ursprungliga betalningsmetoden vid poststämpel inom 14 kalenderdagar efter att vi mottagit beställningen.

Du kan se vår fullständiga returpolicy här

Jag har problem med min beställning, kan du hjälpa till?
Självklart! Vårt mål är 100% kundnöjdhet, om du har några problem eller problem med din beställning, vänligen maila oss via vår kontaktsida eller på "supportmail"

Den passar inte :( Kan jag byta den mot en större/mindre storlek?
Ja det kan du :) Kontakta bara vår kundtjänst så hjälper de dig gärna att ändra storleken.

Vad är din returadress?
Den fullständiga adressen kommer att anges på returetiketten när din retur har accepterats.

Kommer jag att debiteras för returfrakt?
Ja, vi erbjuder för närvarande inte gratis returer, så alla returkostnader står på din egen bekostnad.